Feldolgozás...

Márkáink

Márkáink


A Perigold márka megalkotói negyvenéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a takarmánykeverék-gyártás és a lágyszárú növények pelletálásának területén. 

A Perigold etetőanyagok és takarmányok magas minőséget képviselnek, mely minőség a természetes alapanyagok és a natúr aromák kiváló kombinációjának köszönhető.
Termékeik - az immunerősítő és egészségmegőrző hatásuk mellett - minden esetben biztosítják, hogy az állatok táplálkozása természetes és biztonságos legyen. 

Gyártói oldal:  perigold.eu

Az ACEBEAM elsősorban prémium kategóriás kézi lámpák tervezésével, fejlesztésével és gyártásával foglalkozik.

Az ACEBEAM termékeket a magas teljesítmény és a kiemelkedő tartósság jellemzi.

Ezen lámpák alapkövetelménye a LED technológia, az ütés- illetve vízállóság, a nagyfokú üzembiztonság és a hatalmas, akár 10.000 lumenes fényerő. A termékek CE, FCC, RoHS hitelesített minősítéssel rendelkeznek.

Gyártói oldal: acebeam.com

Az Alpina 1947 óta foglalkozik lábbelik és síeszközök gyártásával: innovatívan alkalmazta a sí felszerelések területén szerzett kiemelkedő tudását hogy túrabakancsokat tervezzen, melyek elég masszívak és fejlettek ahhoz, hogy bármilyen körülmények között segítsenek elérni a csúcsot.

Első osztályú technikai megoldásokat és kiemelkedően tartós anyagokat használnak a gyártás során, így a kemény munka is könnyűnek tűnik.

Ezek a sétáló gépek folyamatosan biztosítják a stabilitást, garantálják a kényelmet, taszítják a vizet, és segítik a láb szellőzését.

Az Alpina túrabakancsok képesek bárhová elszállítani viselőjüket, nem számít, milyen meredek vagy éppen magas is legyen a cél.

Gyártói oldal: alpinasports.com

A híres fa emblémával ellátott kések minden egyes darabját 1869 óta a németországi Solingen városában készítenek, amit más néven "A kések városának" is hívnak.

Azóta egyetlen darab sem hagyta el a gyárat a minőséget jelző embléma nélkül.

A Böker története során sok minden történt, de 2 dolog nem változott: a szenvedély és a lelkesedés a különleges kések iránt.

Termékkínálatunk nemzetközi sikere, és a régi hagyományokkal rendelkező gyártás az oka, hogy a mai napig terveznek és gyártanak kiemelkedően magas minőségi késeket.

Gyártói oldal: boker.de

A CROSMAN Corporation a világ egyik vezető, lősport termékek tervezője, gyártója és forgalmazója.

A vállalat hosszú ideje tervez légfegyvereket és büszke magas minőségű pellet és BB pisztoly, illetve puska gyártására

A CROSMAN továbbá szintén a világ egyik vezető airsoft fegyver, airsoft és légfegyver lőszer, illetve CO2 hajtás gyártója. Az elmúlt néhány évben a CROSMAN bemutatta PCP technológiájú légfegyvereit az amerikai piacon, melyek megfizethető áron, magas minőségben szállnak harcba bármely konkurenssel az egész világon.

Gyártói oldal: crosman.com

Az EagleTac-ot az amerikai Washingtonban alapították 2009-ben azzal a céllal, hogy a prémium szegmens lehető legjobb, legerősebb fényű és legenergiahatékonyabb taktikai zseblámpákat készítsék.

Jelenleg az EAGTAC és EagleTac márkanévvel jelzett zseblámpákat és kiegészítőket gyártják és forgalmazzák világszerte. Hogy megfeleljenek a magas fogyasztói minden egyes terméküket saját mérnökeik tervezik és fejlesztik, a lámpák tervezésének fontos szempontja volt, hogy kiemelten szélsőséges körülmények között is megállják a helyüket.

Gyártói oldal: eagletac.com

A magas minőségű LED technológiával gyártott Entac lámpák tökéletesen alkalmasak mindennapos használatra. A termékek fejlesztéskor a megfizethető ár mellett a kényelmes és megbízható használat volt fontos szempont. A portfoliójukban megtalálhatóak egyszerű kézilámpák, túra- és kempinglámpák, sportoláshoz alkalmas fejlámpák.

Fenix termékek fantasztikus teljesítménye és sokoldalúsága lenyűgöző, termékeik folyamatosan követik a felhasználó központú tervezési koncepciókat, figyelembe véve a vásárlók elképzeléseit.

Minden egyes modell nagy teljesítményű LED- del készül, és magán hordozza a Fenix egyedülálló optikai designjának páratlan előnyeit. Kitűnő teljesítmény, nagy hatótávolság, IPX-8-sa vízállóság, ütésállóság, kopás- és karcállóság valamint nem utolsó sorban az intelligens vezérlés azok a tulajdonságok, melyeknek köszönhetően a Fenix a prémium LED lámpák vezető márkája.

Gyártó oldal: fenixlight.com

A Hunter's Eye megfigyelőkamerák tökéletes eszközök az éjszakai megfigyelésekhez. Különlegességük, hogy gyárilag támogatják a legfontosabb három magyar telefonhálózatot, melyek egy kattintással beállíthatóak.

Ezen kívül távolról is konfigurálhatoak SMS küldés segítségével.

A kamerák között megtalálható egy egyedülálló 9cm-es magasságú készülék, mely jelenleg a legkisebb méretű kamera a piacon. Tökéletes eszközök, melyek segítenek a sikeres vadászatban, vadmegfigyelésben, de sokoldalúságuknak köszönhetően alkalmasak biztonságtechnikai felhasználásra is.

A Ruike a világszínvonalú Fenix lámpabrand szabadidős késmárkája. A Ruike fokozott figyelmet fordít arra, hogy a késeik minőségével minden felhasználó elégedett legyen. A kések kivitelezése, minősége és formatervezése egyaránt a tökéletességre törekszik.

Termékpalettájukban megtalálhatóak a fix pengés kések, a kihajtható pengés bicskák és a többfunkciós kések is.


Gyártói oldal: ruikeknives.com

A Tervel multifunkcionális aláöltözők a legkíméletlenebb hidegben is melegen tartják a testet. Többrétegű, speciális anyagú szerkezete tökéletesen megtartja a test saját hőjét.
Emellett a különleges technológiai eljárással készített ventilációs zónái garantálják az izzadság- és hőkivezetést aktív mozgás esetén, és akár extrém igénybevételkor is garantálják a tökéletes hőérzetet.
Mivel többféle szabásban és színben is elérhetőek, biztosan mindenki megtalálja a megfelelő ruhadarabot, legyen szó bármilyen szabadidős tevékenységről.   

Gyártói oldal: tervel.pl

A világ vezető elemmárkája, mely megbízhatóságáról és széles termékpalettájáról ismert.

Partnereink számára elérhető minden általunk forgalmazott eszközhöz szükséges elem vagy akkumulátor, de akár más Duracell termékek is. Ismerje meg teljes kínálatunkat és válasszon a számára megfelelő energiaforrásaink közül.

Gyártó oldal: duracell.com