Feldolgozás...

Rólunk

Rólunk

Az outdoor sportok szakértője!

Az Outdoor Expert megalapítása óta filozófiájának és fő feladatának tekinti a szabadidős tevékenységek ellátását biztosító partnereink támogatását.

Magas minőségű termékeinket elsősorban a túra, vadászat, horgászat, barlangászat és kerékpározás területén forgalmat lebonyolító cégek veszik igénybe.
Célunk, hogy a magyarországi szabadidős piac legrangosabb és szakmailag legmegbízhatóbb disztribúciós partnere legyünk.

Ennek érdekében olyan értékesítési hálózatot teremtettünk, ahol fő erősségünk munkatársaink megbízható és minőségi munkavégzése. 
Számunkra a legfontosabb az ügyfeleink maximális elégedettsége, ezért mindig arra törekszünk, hogy rugalmasan és gyorsan reagáljunk a velünk szemben támasztott igényeknek, és a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsuk partnereinknek. 

Szakértőink több mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek olyan területeken, mint a szabadidős- és taktikai világítástechnika, a horgászcikkfelszerelések, a megfigyelőkamerák és a túraruházatok és hozzá tartozó egyéb felszerelések. 

Központi logisztikai központunkban - az árukészlet tárolása mellett - lehetőségünk van az általunk forgalmazott eszközök esetleges előkonfigurálására is.

Megalakulásunk óta dinamikusan növeltük partnereink számát, így mára országos lefedettségű hálózattal rendelkezünk az outdoor piacon.

Amennyiben Ön egy megbízható, szakértő partnert keres mind nagykereskedelmi, mind kiskereskedői céllal az outdoor és szabadidős termékek piacán, akkor az Outdoor expert a megoldás Önnek is.

Bármilyen termékért érdeklődik, viszonteladóként is kiszolgáljuk Önt és partnereit.